7.1 Hjertebanken, en lille tåre og nye møbler

Det er drøjt at bo flere steder, så vi har besluttet, at vi flytter inden 1.april, selvom der endnu ikke er fundet en lejer til  vores lejlighed. Housing Denmark mener, at det er hip som hap om lejligheden fremvises med eller uden møbler, så nu er Poul ved at indhente tilbud hos flyttefirmaer. Måske bliver det 28/3. Derefter skal vi male lejligheden og have gulvene slebet og lakeret. Vi har boet der i 5 år, så lidt slid er der jo. 

Forleden nat vågnede jeg med koldsved og hjertebanken. Der er meget at klare, og jeg kan ikke lade være med at bekymre mig over økonomien i alt det, vi har gang i … tænk hvis der ikke kommer en lejer, og tænk hvis salget af sommerhuset trækker ud.

Et ældre ægtepar, som bor i nærheden, har været her med en dåse kager og en velkomsthilsen. Hang på dørhåndtaget, så vi har endnu ikke fået sagt tak. Jeg blev så rørt, at der trillede en tåre.

Vores nye møbler er kommet. Det er wegener-møbler. De er dyre (var det for dristigt, tænker jeg bekymret), men de er smukke, og de passer perfekt til stuen. Lige som jeg havde forestillet mig. Hver gang jeg bekymrer mig over økonomien, siger Poul med et smil: “Det er bare arvingerne, det går ud over”. Med hensyn til møblerne er den side af sagen nu ikke så slem. De er virkelig smukke og kan holde i flere generationer. Til gengæld opdagede vi, at der er flere fejl i det nye sofabord, øv men pyt. Det vigtige er, at den nye sofa og de nye stole helt levede op til forventningerne.. 

Nogle dage er gået med at skrubbe gulve (de har været kalket hvide, og det skal fjernes med masser af knofedt). Her i weekenden har Maja hjulpet, mens Anne Mette har styret køkkenet. Poul har malet to rum. Vi er vældig tilfredse … og så har vi fået plantet nogle blomster i krukker og fjernet noget af al den tang, der var skyllet op på stranden ved sidste stormflod. Der er hele tiden noget at gøre. 

I dag blev det også til en gåtur langs stranden hen til skoven t/r = 4.500 skridt målt på Pouls telefon 🤗

1) De nye møbler. 2) Der hang en pose på døren i dag – en dåse med kager og velkommen til Kalvehave. 3) foråret er alle vegne. 4) der er stadig meget tang, som skal skubbes ud, hvor det kom fra.

2 Replies to “7.1 Hjertebanken, en lille tåre og nye møbler”

Lukket for kommentarer.