5.1 Dage i et halvtomt hus, pris på sommerhuset og boller i karry

Lørdag. Vi har haft huset i otte dage. Et par af dagene var vi i Kbh., men mest har vi været i vores nye hus. Sparsomt møbleret med to senge og nogle få møbler fra sommerhuset og fra pulterrummet i byen. Maja (yngste datter) og Anne-Mette har været på besøg og sov på madrasser på gulvet. Vi kan ikke flyttet møblerne herned, før vi har fundet en lejer til vores christianshavnerlejlighed. En tom lejlighed er jo ikke så inspirerende.

Vi får ikke lavet så meget på huset. Har været trætte. Hele processen med handel har tæret lidt på kræfterne. Vi har fire boliger i spil: et sommerhus, som skal sælges. Vores lejlighed på Christianshavn, som skal lejes ud. En forældrekøbslejlighed, som skal sælges, og huset i Kalvehave…. meget skal hænge sammen, og banken skal have tillid til, at det hele falder på plads, inden vi er ruineret eller døde (det sidste er en ironisk kommentar til de strammere regler for lån, når man er i vores alder). 

Nu har vi haft en mægler til at se på sommerhuset. Vi har elsket det sommmerhus, som vi fandt for snart fem år siden ved at google “sommerhus med vandudsigt”. Så blev det Sydsjælland – et område af Danmark, vi jyder ikke kendte og ikke før havde set potentialer i – og nu bliver det vores hjemsted. Mægleren mener, at sommerhuset skal koste 1.1 mio. Det er et fint hus med 2.500 m2 grund lige ned til fjorden. Vi har gjort meget ved det og kommer ikke til at holde pengene hjemme, men vi købte det heller ikke som en investering. 

I dag har vi set på gardinstof. Det er svært at finde noget, som ikke skæmmer de meget store, smukke buede vinduer. Vores forgængere havde ingen gardiner, men jeg holder ikke af de store “sorte huller” når det er mørkt. Vi har hentet ting i sommerhuset og sluttede dagen med rigtig mormormad lavet i vores nye køkken, hvor vi endnu kun har få remedier. Det gik.. og det er mange år siden, vil sidst har fået boller i karry!

Der arbejdes og holdes pauser. Og det er umuligt at holde øjnene fra udsigten, selvom det er en grå februardag.

One Reply to “5.1 Dage i et halvtomt hus, pris på sommerhuset og boller i karry”

Lukket for kommentarer.