6. Det går ikke altid let

Jeg har skrevet en del om vores tvivl og usikkerhed i forhold til projekt “flytning i høj alder”, og jeg har skrevet om de mange glæder, der allerede har vist sig. Og om ærgrelsen over planen om et udrejsecenter på Lindholm.

Punkt 6 i min blog skal handle om bøvl og besvær, for det hele går jo ikke bare nemt og glat. Vi har meget på spil i omorganisering af de fire ejendomme, vi har for tiden: to (sommerhus og en forældrekøbslejlied) skal sælges, vores nuværende bolig skal udlejes, og huset i Kalvehave skal gøres til vores nye hjem.

Somme tider er vi for trætte, somme tider flimrer Pouls hjerte, somme tider bliver det hele lidt uoverskueligt, somme tider bliver jeg utålmodig og somme tider kommer noget helt på tværs af vores planer. Det er blandt andet lige sket ift udlejning af vores lejlighed på Christianshavn. Det skriver jeg om i afsnit 6.1. Senere tilføjer jeg andre afsnit her under pkt. 6 – for der skal nok dukke mere op …

2 Replies to “6. Det går ikke altid let”

Lukket for kommentarer.