4.2 Protestsange i Den Gule Stald – og nye venner

I dag 10/2 var der her i Kalvehave et sing-a-long, som denne gang var omdøbt til sing-ø-long, fordi temaet var Lindholm. En række lokale musikere optrådte med musik og protestsange. Arrangementet blev afholdt i det lille lokale kulturhus, som hedder Den Gule Stald. Navnet kommer af, at her blev dyr opstaldet mens de ventede på at komme om bord på færgen til Lindholm. 

“Hej”, sagde Jørgen, da vi kom. Ham lærte vi at kende ved demonstrationen forleden. “Hej” sagde Jens, Susanne, Henrik og flere andre … “Er I flyttet ind?” spurgte Niels og præsenterede to andre, som bor i nærheden af vores nye hus. “Jeg sender dig lige min mailadresse” sagde Dorte:“men vi ses jo”. Dorte bor også på Strandvej, og vi har allerede en aftale om noget, vi skal sammen. Det fortæller jeg om en anden gang.

Vi kender allerede mange mennesker i Kalvehave. Og det er rigtig dejlige mennesker. Nogle er allerede blevet vores venner.

Arrangementet “sing-ø-long” var et forrygende. Energien og kreativiteten er enorm hos disse overvejende gråhårede folk. Der er tryk på, når de går i gang på scenen. Fællesskabet trøster i ærgrelsen over nogle politikeres Lindholm-plan.