5.2 En aften i Den Gule Stald

På havnen i Kalvehave ligger det lille kulturhus ”Den Gule Stald”. Det hedder en stald, fordi bygningen engang blev brugt til de dyr, der skulle fragtes til veterinærforskningen på Lindholm. Den Gule Stald er et hyggeligt sted, hvor der sker relativt meget. En gang om måneden er der åben scene, hvor enhver kan melde sig til at optræde. Jeg har bare meldt mig som frivillig medhjælper til det praktiske, og i går blev jeg introduceret til opgaven med at stå i baren, lave kaffe og hvad der ellers hører med til at afholde arrangementer.

Det er ikke, fordi jeg mangler noget at få tiden til at gå med, men jeg synes det er vigtigt at understøtte aktiviteter i lokalsamfundet. Aftenen i går var også hyggelig om end et par af de optrædende ikke var så spændende efter min smag, men det er heller ikke det vigtigste. Allerede om to uger er der et arrangement igen og med mere professionelle musikere.

Og nu jeg er ved det kulturelle: den 22. marts er der operatur til Malmø (Operamiddag og Wagner: Den flyvende Hollænder). Det er musikforeningen Cæcilia, der arrangerer det, og tænkt, bussen samler op i Kalvehave.

– ja! vores lille by har store forhold. 

One Reply to “5.2 En aften i Den Gule Stald”

Lukket for kommentarer.