1.3 En underlig fornemmelse

Vi sov den første nat i vores nye hus. De nye senge til gæsteværelset ankom to timer efter overtagelsen, så vi har overnatningsmulighed med det samme, selvom vi ikke kan flytte møbler ud af vores lejlighed (det sker, når vi har fundet en lejer). Og vi havde ekstra møbler både i sommerhuset og på loftet hjemme i byen. De er allerede anbragt. Så huset er ikke helt tomt. 

Underligt at gå rundt i et hus og vænne sig til, at det er vores kommende hjem, men det gav ro sidde ved vinduet og se ud over vandet efter en fantastisk velkomst (og mange varme velkomster på facebook): det ER en vovet beslutning, men det skal nok blive godt.

Først er der en del arbejde. Vi er ikke dem, der er gode til at samle familie og venner til praktiske opgaver. Vores fire børn er søde og hjælpsomme, og vi skal nok få masser af hjælp fra den kant, men de har meget travlt, og en af den bor langt væk. Så det er lidt svært at bede dem om at bruge deres kostbare tid på arbejde. Heldigvis kan vi klare meget alene. Mon vi kan få rabat på malingen, hvis jeg nævner mærket her i bloggen? 😉

Andendagen kørte vi hjem til lejligheden i byen. Her er også godt. Nu skal vi have repareret et par småting, for lejligheden skal være i orden til udlejning. Vi er meget spændte på, hvornår vi får en lejer. Vi har sat huslejen så lavt som muligt (vil ikke være bolighajer), men det er bestemt ikke nogen billig lejlighed. Har sat et udlejningsfirma på opgaven. Det er dyrt, men vi skal være sikre på, at det bliver gjort professionelt. Især det med juraen. 

20.februar: Nu er vores lejlighed sat til udlejning. Se https://housingdenmark.com. Søg evt på Christianshavn, så kommer den (109 m2 lejlighed i 1425 København K)

Nogle af de billeder, som skal skabe interesse for vores dejlige lejlighed. Desværre kan man ikke rigtig se, at vi faktisk har en rigtig god udsigt til både gård- og gadesiden.

2 Replies to “1.3 En underlig fornemmelse”

Lukket for kommentarer.