5. Knus, kultur, kærlighed og knaster i Kalvehave

Dette punkt handler om livet i Kalvehave. Hvad er det for et samfund, hvad foregår her, og hvordan bliver vi en del af lokalmiljøet.? Vi har været aktive fra begyndelsen. Det er væsentligt, men der har også været megen imødekommenhed fra indbyggerne dernede. Det og livet i lmindelighed i jeg skrive om her under punkt 5.

Facebook har gjort meget. Og jeg har været meget aktiv på dette medie. Det har i høj grad handlet om Lindholm, men der er også andet på facebook. Der er opslag om forsvundne hunde, tilbud om hjælp, arrangementer i Den Gule Stald og meget andet, fx billeder af solopgange og billeder som dette fra omkring 1930. Vores hus anes i baggrunden.One Reply to “5. Knus, kultur, kærlighed og knaster i Kalvehave”

Lukket for kommentarer.