1.1 Aftenen før overtagelsen

Det er i morgen, vi overtager huset. Vi har prøvet at flytte mange gange, men det her er vist det mest skøre, vi har gjort. Og hvorfor gjorde vi det?

Tja.. jeg stoppede med mit fuldtids lønarbejde i juni 18, og vi begyndte at bruge vores sommerhus rigtig meget. Det ligger rigtig dejligt ved Avnø Fjord med grund helt ud til fjorden. Det blev svært at finde en særlig god grund til at tage ind til byen, men vi følte os lidt rastløse. Når vi var i byen, savnede vi sommerhuset, og når vi var i sommerhuset kom vi nemt til at savne det derhjemme – ikke byen, men vores bøger og møbler og den slags.

Så en dag sagde Poul “hvis man nu boede fast et sted, så skønt som i sommerhuset, så kunne du også få dig en kat …”

Nok for nu.

4 Replies to “1.1 Aftenen før overtagelsen”

  1. Kære Helle og Poul. I ER skøre – men tak for det ! Det er vildt modigt det I har gjort – vi ønsker jer al mulig lykke med jeres projekt. ….og stiller gerne op med en hjælpende hånd både på Christianshavn og i Kalvehave. Kærlig hilsen Karen og Kresten

    1. Tak for kommentar. Ja, der kan godt blive brug for hjælp … også til at nyde et glas kølig vin nede på vores nye strand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *